Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 16.02.2018 15:35
Кількість переглядів: 611

Фото без опису16 лютого 2018 року в залі засідань Тальнівської міської ради під головуванням міського голови Олексія Юрченка відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому заслухали та обговорили 16 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади. За результатами роботи по всіх питаннях прийняті рішення.

Зокрема, члени виконавчого комітету затвердили ряд звітів: звіт про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за 2017 рік, звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади за 2017 рік та звіт про виконання Програми розвитку та удосконалення харчування у навчальних закладах Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади за 2017 рік.

Традиційно були прийняті рішення про виділення коштів на одноразові матеріальні допомоги громадянам ОТГ та про надання одноразової допомоги особам, хворим на ниркову недостатність, які потребують проходження процедури гемодіалізу.

Крім того,  було погоджено ряд питань, серед яких затверджено проектну документацію за робочим проектом «Капітальний ремонт будівлі Тальнівської дитячої музичної школи, штатний розпис сектору з питань ЖКГ Тальнівської міської ради, перспективний план роботи виконкому на 2018 рік та інші питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора