Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Без води немає життя

Дата: 22.03.2018 14:26
Кількість переглядів: 498

          22 березня кожного року оголошується Міжнародним днем води, який починає відзначатися з 1993 року.

З метою підвищення екологічної свідомості молоді та бережного ставлення до водних ресурсів у Тальнівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 3 були проведені заходи , а саме : 

- Учні 7 та 8 класів переглянули документальний фільм « Цінуй краплину ». Даний захід сприяв розширенню уявлень учнів про роль води в житті людей, поглибив та закріпив знання про водні ресурси, функцію води в організмі. Цьому також допомогла проведена дискусія  «До чого може призвести безвідповідальна поведінка?».

- Для учнів 7 класу було проведено вікторину « Фразеологізми » . Діти ознайомилися з прислів’ями, приказками, загадками, що стосуються води.

- Під час індивідуального заняття з Іщенком Валентином, здобувач освіти опрацьовував у тлумачному словнику значення слова « вода », записував речення, розгадував загадки, пояснював фразеологізми з даної тематики.

         У всіх класах проведено бесіди про значення найціннішого мінералу в природі,  а в  1 – досліди щодо його властивостей, здійснено віртуальну екскурсію в музей води.

Найактивнішу участь  в заходах взяли Коханівська Д.В., вчитель біології, Коваль Н.О., бібліотекар, Тицькун О.О., педагог-організатор, Мельник А.П., учитель початкових класів, Козяр-Кмітевич І.А., вчитель з основ здоров´я  Іщенко Н.А., вихователь дитячого дошкільного закладу « Сонечко ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора