Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В Тальнівській ЗОШ І-ІІ ст. №3 проведений психолого-педагогічний семінар «Роль педагога у формуванні дитячого колективу»

Дата: 29.03.2018 12:11
Кількість переглядів: 407

Новий Закон  відкриває перед закладом освіти широкі можливості щодо наповнення освіти новим змістом, дає можливість розкрити весь творчий потенціал учителя.

28 березня в Тальнівській ЗОШ І-ІІ ст. №3 з метою  надання допомоги педагогам з питання формування творчого працездатного учнівського колективу проведений психолого-педагогічний семінар «Роль педагога у формуванні дитячого колективу». Він пройшов в невимушеній обстановці, дуже цікаво, при активній участі всіх присутніх.

В ході заходу пропонувалися нові ідеї та шляхи їх реалізації, напрацьовувалися практичні вміння партнерської взаємодії учителя й учнівського колективу. Педагоги взяли участь у іграх та виконували вправи, розраховані на згуртування, виявлення та розвиток здібностей  дітей, створення сприятливого психологічного клімату в колективі.  Впродовж навчання вчителі стали активними учасниками ігор «Квадрат», «Болото», «Ланцюжок», «Маятник», «Подарунок», «Знайди скарб», «Асоціація», «Пантоміма».

Результатом спільної роботи стало створення власного проекту«Найважливіші риси сучасного класного керівника». Сатирично – гумористичний   відеоролик «Один день з життя вчителя» додав позитивного настрою, показав, що робота педагога не може бути одноманітною, а вимагає творчості, необхідності іти в ногу із часом.

Семінар підготовлений та проведений Козяр – Кмітевич І.А., соціальним педагогом, Світличною Е.Е., практичним психологом, Павловою А.П., учителем початкових класів. Оскільки всі ці педагоги атестуються в цьому році, це було своєрідною формою звіту про свою роботу перед колективом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора