Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Знай наших

Дата: 05.04.2018 17:15
Кількість переглядів: 519

   30-31 березня 2018 року  в у м. Черкаси на базі комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради” проходив обласний конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку  з початкового технічного моделювання .  Це діти віком до десяти років, які відвідуючи гуртки, формують системне мислення, вміння бачити зв’язок технічної творчості з предметами шкільного курсу, опановують елементарні відомості з математики, природознавства, розкривають питання історії та  мистецтва.

   Для участі в змаганнях було запрошено  кращих гуртківців Будинку дітей  та  юнацтва.  Учасниками  команди  стали  учні 4 класу Тальнівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №2    Даша Горбаченко та  Вова Макаров.  Готувала  їх до змагань керівник гуртка початкового технічного моделювання Любов Василівна Нишпора.   Учасники змагались у чотирьох номінаціях: теоретичне завдання, спортивно-технічне завдання, технічне завдання і творче завдання. Діти показували свої теоретичні знання, пройшовши тестування на комп’ютерах, виготовляли модель літаючого планера та змагались на дальність польоту, виконували композицію з геометричних фігур на тему «Космічна техніка»,та виготовляли транспортну техніку.  З усіма завданнями  учасники   справились блискуче, зайнявши І та ІІ місця у трьох номінаціях і отримавши  загальнокомандне    ІІ  місце з 12 команд,  які  прибули на змагання.

     Хочеться висловити слова щирої вдячності батькам даних вихованців, які підтримують  та стимулюють  свої  юні  таланти,  дирекції школи,  класним керівникам , які сприяли і допомагали  у підготовці дітей  до змагань.  Окрему подяку висловлюємо    керівнику гуртка  Любов Василівні, яка приділяє велику увагу   інтелектуальному, духовному розвитку дітей, а також  задоволенню  їх потреб у творчій самореалізації.  В цьому навчальному році  її вихованці  здобули вже  більше 10  перемог на обласному рівні.  Вітаємо керівника та її переможців  та зичимо нових звершень та досягнень у технічній творчості. Так  тримати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора