Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська дитяча музична школа відзначила 50-ти річний ювілей

Дата: 12.04.2018 09:02
Кількість переглядів: 814

    11 квітня 2018 року свою поважну річницю від дня створення відсвяткувала Тальнівська дитяча музична школа.На святкування 50-річного ювілею школи завітали численні випускники, учні та їхні родини, представники влади та багато інших гостей.

    З нагоди свята викладачів та вихованців школи привітали  міський голова Олексій Юрченко та  начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Альона Качур. Вітаючи ювілярів міський голова  підкреслив численні заслуги творчого колективу викладачів, учнів музичної школи, побажав процвітання школі та творчих успіхів її вихованцям, вручив подарунок школі від Тальнівської об’єднаної територіальної громади - сертифікат на ноутбук та фотоапарат. Почесні гості нагородили дипломами за перемогу в конкурсі учасників танцювального колективу «Фантазія», вручили грамоти та подарунки викладацькому складу школи та її очільнику Тетяні Безпалій. В свою чергу Тетяна Марківна подякувала владі за тісну співпрацю та всебічну підтримку.

   Вихованці музичної школи та її викладачі подарували глядачам неперевершений концерт та океан позитивних емоцій!

   На святі було  багато  квітів, теплих слів, оплесків і словесних подяк, адже за час свого існування через заклад пройшло не одне покоління талановитої молоді. Дехто з вихованців школи згодом сам ставав викладачем та прививав дітям любов до прекрасного. Мінялися часи, мінялися викладачі, але при усіх цих змінах у колектива стійкою була любов до дітей та своєї справи.  

    Тож вітаємо викладачів та учнів з ювілеєм, і нехай викладацькому складу сторицею повертається добро, яке вони щодня дарують дітям, а у учнів ніколи не згасає енергія досягати бажаних результатів.

Довідково з історії школи: Тальнівська дитяча музична школа створена в березні 1967 року, а навчання розпочалось у вересні цього ж року. Першим директором школи став Кондратюк Іван Власович. На початку діяльності у школі працювало 4 викладачі та навчалось 50 учнів. За період з 1968 по 2018 роки школу закінчили 1765 учнів. Більшість нинішніх викладачів школи – її колишні випускники. Нині заклад очолює Безпала Тетяна Марківна. Зараз в школі навчається 255 учнів, діють викладацькі та учнівські творчі колективи. Учні школи постійно приймають участь у конкурсах обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів, на яких завжди займають призові місця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора