Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

20.04.2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 20.04.2018 21:46
Кількість переглядів: 371

     20 квітня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. Під час засідання, яке пройшло під головуванням міського голови Олексія Юрченка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 20 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

    Членами виконавчого комітету прийнято рішення стосовно організації оздоровлення дітей Тальнівської ОТГ влітку 2018 року та виділено кошти для нагородження учасників спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя у 2018 році.

     На засіданні виконкому затверджено склад комісії  по передачі житлових будинків, що перебувають у комунальній власності міста, з балансу КП «Наш Дім» на баланс ОСББ. Внесено зміни та затверджено постійно діючу комісію по проведенню конкурсу на право оренди нерухомого майна, що перебуває у спільній власності членів Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади, внесено зміни в склад комісії по обстеженню зелених насаджень.

    За результатами розгляду звернень фізичних осіб щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

    Крім того, для подальшого отримання КП «Водоканал»  дозволу на спецводокористування затверджено нормативи використання холодної води та нормативи витрат води в системі водопостачання і нормативні розрахунки водокористування та водовідведення підприємства.

    Погоджено реєстрацію ОСББ по вул. Самойлова.

   Традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Тальнівської  об’єднаної територіальної громади.

    Винесені на розгляд членів виконкому питання щодо погодження тарифів ПрАТ «Тальнівське АТП 17137» (підвищення ціни на проїзд в маршрутних автобусах) та  підвищення тарифів на послуги з утримання будинків ОСББ «Нюанс» по вул. Перемоги одноголосно не підтримані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора