Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося свято«Тріумф -2018»

Дата: 05.06.2018 10:50
Кількість переглядів: 612

30 травня 2018 року о 11.00 у залі міського центру культури та дозвілля відбулося свято-відзначення обдарованих учнів закладів загальної середньої освіти та їх наставників – «Тріумф -2018».
Вже стало хорошою традицією для відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради по закінченню навчального року за вагомі досягнення нагороджувати педагогів та учнів навчальних закладів. 
Серед учителів було визначено три номінації: «Педагог професіонал», «Педагог-талант», «Педагог-успіх». За цими критеріями «Педагогом-професіоналом» стала Людмила Юлдашева, «Педагог-талант» дістався Аллі Левченко, а «Педагог-успіх» належить Надії Підгорній. Звісно нагороди здобули і інші учителі, які внесли вагомий вклад аби їхні вихованці стали учасниками і переможцями різних районних, обласних і всеукраїнських конкурсах. Близько 25 педагогів та 100 талановитих дітей, серед яких переможці олімпіад, всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук, отримали свої нагороди. А також не залишились поза увагою командні успіхи волейболістів із ліцею та школи №1.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора