Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

18 червня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 23.06.2018 08:26
Кількість переглядів: 455

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
18 червня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. Під час засідання, яке пройшло під головуванням міського голови Олексія Юрченка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 19 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.
Членами виконавчого комітету було прийнято рішення стосовно внесення змін до штатного розпису КП «Гірський Тікич» Тальнівської міської ради .
Також було затверджено зміну тарифів на послуги, що надаються КП «Гірський Тікич» та зміну тарифів на послуги щоденного ринку, що надаються КП «Водоканал».
За результатами розгляду звернень фізичних осіб щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.
Крім того, були продовжено контракти з керівниками КП «Водоканал» та КП «Наш дім», адже кожен із керівників комунальних підприємств коротко надав звіт про виконану роботу і преспективні плани роботи. 
Членами виконкому також було вислухано звіт про роботу КП «Ритуал».
Традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Тальнівської об’єднаної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора