Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тараса пензлі оживають

Дата: 10.07.2018 07:17
Кількість переглядів: 499

Із 28 по 30 червня на батьківщині нашого великого Кобзаря в с. Шевченкове на базі спеціалізованої школи-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю відбувся обласний конкурс з образотворчого мистецтва для обдарованих дітей та молоді художній пленер «Тараса пензлі оживають».
Організаторами виступила Черкаська обласна державна адміністрація, зокрема Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, Черкаська обласна рада та Черкаська обласна громадська організація «Світовид».
У конкурсі взяли участь 32 учні мистецьких шкіл, студій і гуртків, студенти мистецьких коледжів та університетів Черкаської області віком від 14 до 18 років, були також і юні художники поза конкурсом. 
30 червня вихованці та керівники гуртків Тальнівського Будинку дітей та юнацтва також відвідали даний захід, де ознайомились із творами народного мистецтва, взяли участь у майстер-класах із виготовлення українських оберегів, ексклюзивних прикрас, гончарних виробів, писанок, кошиків з лози. Також наша делегація оглянула краєвиди, пов’язані з мистецькою творчістю Тараса Шевченка, відвідала літературно-меморіальний музей Тараса Шевченка.
По завершенню конкурсу відбулась концертна програма та нагородження переможців.
Усі учасники пленеру отримали безліч позитивних вражень та емоцій.
Черкащина дійсно має багато талантів та підростаюче покоління прекрасних художників і митців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора