Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

СЕРПНЕВИЙ ФОРУМ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТАЛЬНІВСЬКОЇ ОТГ 

Дата: 30.08.2018 17:02
Кількість переглядів: 352

Сьогодні в великому демонстраційному залі МЦКД відбувся серпневий форум педагогічних працівників Тальнівської ОТГ. В роботі форуму взяли участь всі заклади освіти Тальнівської ОТГ. На заході був присутній міський голова Олексій Юрченко, що привітав всіх освітян із новим навчальним роком, побажав всім успіху, наснаги і терпіння,  а також мав честь нагородити  почесною грамотою Коломинську Тетяну Борисівну та привітати із  призначенням Карман Раїси Михайлівни на нову посаду начальника відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

 «Всі наші здобутки - це здобутки не лише мене особисто, а й всіх нас» - прокоментувала колишній начальник відділу освіти, молоді та спорту, Коломинська Тетяна Борисівна.

Виступила з доповіддю  по питанню «Про підсумки роботи у 2017-2018 навчальному році та завдання щодо розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2018-2019 навчальному році» новий начальник відділу. Також  із привітальним словом виступили: Нестругіна Людмила Митрофанівна (голова Тальнівської  районної  організації Профспілка працівників освіти і науки України), Тресницька Валентина Никифорівна (директор економіко-математичного ліцею), Похнатюк Людмила Іванівна (завідувач ЗДО «Ромашка»), Шевченко Іван Миколайович (керівник Тальнівської ДЮСШ). Було відзначено грамотами працівників освіти, що закінчують свою трудову діяльність у цьому році. Нестругіна Людмила Митрофанівна вручила символічні призи для новопризначених педагогічних працівників, адже освітянську ниву у 2018-2019  навчальному році поповнює 4 молодих спеціаліста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора