Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

31 СЕРПНЯ ВІДБУЛАСЬ 25 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.08.2018 17:00
Кількість переглядів: 420

 

31 серпня в великому демонстраційному залі МЦКД відбулась 25 сесія VIII скликання. Для розгляду присутніх 19 депутатів було винесено десятки питань порядку денного, що охоплюють різні сфери діяльності громади.

 Фінансовим управлінням міської ради було  представлено  проект змін до рішення «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік», де були представленні  такі головні зміни до бюджету щодо виділення коштів на:

- заробітну працю працівникам первинної та вторинної ланки медицини;

- стипендію для обдарованих вихованців (відділ освіти, молоді та спорту);

- одноразову допомогу громадянам, які підписують контракт із ЗСУ (служба надання соціальних послуг);

 - матеріали для ремонту покрівель у будинках вул.Перемоги,7,11 та Гагаріна 85;

- відпочинок дітей учасників АТО у Карпатах (ГО Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО).

 «З ініціативи  нашої громадської організації  на відпочинок та оздоровлення у Карпатах поїдуть всі діти учасників АТО району, де на них очікує активні розваги, змагання, інтелектуальні ігри, екскурсії та патріотичне виховання. Підтримка учасників бойових дій та членів їх сімей є і надалі буде пріоритетним напрямком діяльності» - прокоментував голова  ГО Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО, Василь Данилюк.

Також було затверджено важливе рішення стосовно Концепції та Положення Центру надання адміністративних послуг, що раніше було винесене на доопрацювання. Уточнимо, що нині дійшли консенсусу щодо створення  саме міськрайонного ЦНАПу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора