Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Святкування Дня фізичної культури і спорту України

Дата: 10.09.2018 15:38
Кількість переглядів: 400

В Тальному, до Дня фізичної культури і спорту України, відбувся  Олімпійський пробіг містом та  комплексна естафета на культурно-оздоровчому комплексі «Співоче поле» в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня. Старт пробігу був від Міського центру культури та дозвілля і рухався до Співочого поля. Взяли участь в заході понад 40  дітей-спортсменів. Перед початком забігу з вітальним словом  виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради  Раїса Карман.

 «Хочу Вас всіх привітати із Днем фізкультури та спорту і побажати наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог. Нехай все місто побачить Вас і ви для всіх нас будете прикладом молодого спортивного покоління» -  сказала Раїса Карман.

В заході взяли участь учні Тальнівської  ЗОШ І-ІІІ ст.  №2, Тальнівської ЗОШ І-ІІ ст. №3 та Тальнівського  НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія". Всі учасники  були нагороджені грамотами і  солодкими призами.

Також до Дня фізичної культури і спорту України за ініціативи та підтримки відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради у спортивному залі Тальнівського  НВК №1 школи-гімназії  зібралися юні спортсмени, вихованці відділення волейболу Тальнівської  ДЮСШ. Дівчата та хлопці 2006-2008 років народження, учні міських шкіл, продемонстрували своїм одноліткам спритність, витривалість, вміння та навички володіння м’ячем. Усі три команди показали чудове розуміння гри, волю до перемоги  та бажання вдосконалювати свої вміння та навички. Аби підтримати дітей у їх бажанні займатися волейболом, який є досить складним, але цікавим видом спорту,  судді відмітили  майстерність  юних спортсменів , нагородили їх спортивними дипломами та солодощами, які були організовані відділом освіти молоді та спорту Тальнівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора