Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ЗАБУТТЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ

Дата: 12.09.2018 09:32
Кількість переглядів: 374

У другу неділю вересня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв фашизму. В центральній бібліотеці з приводу цієї дати організовано тематичну книжкову виставку «9 вересня – Міжнародний день пам’яті жертв фашизму». Бібліотекар юнацького абонементу Галина Вовк провела огляд літератури «Пам’ятати, щоб жити». 
Примітка: День пам’яті жертв фашизму - міжнародна дата, яка відзначається щорічно у другу неділю вересня і присвячена десяткам мільйонів жертв фашизму.
Фашизм, немов страшна епідемія, пройшов усім світом, змітаючи за собою мільйони ні в чому не винних людей. Важко передати словами весь біль і трагедію того часу.
Друга світова війна, у яку було втягнуто 4/5 населення всього світу, стала найбільш кровопролитною в історії людства. З вини імперіалістів протягом шести років йшло масове знищення людей у різних районах земної кулі. У збройні сили було мобілізовано понад 110 млн чоловік. 
Хвилина мовчання в цей день - усього лише мала частина нашого вселенського «спасибі» усім тим, хто так і не дожив до переможних криків і сліз радості…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора