Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська ОТГ відсвяткувала Всесвітній день туризму

Дата: 27.09.2018 10:10
Кількість переглядів: 336

Тальнівська ОТГ відсвяткувала Всесвітній день туризму
27 вересня в Тальнівській ОТГ відбулись святкові заходи, присвячені Всесвітньому дню туризму, організовані відділами Тальнівської міської ради: культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації та відділом освіти, молоді та спорту.
Так, юні туристи із Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2 взяли активну участь в краєзнавчо-туристичній вікторині «Відкрий Тальнівщину для себе», яку організували в Тальнівській центральній бібліотеці. Ведучі Оксана Кобко та Ніна Токар передусім запитували в учнів про відомі туристичні об’єкти громади та розпитували про туристичний досвід дітей. Кожен із учасників вікторини отримав подарунок.
Також в Тальнівському музеї історії відбулась тематична виставка «Штейн Г.О. - один із засновників туристично-краєзнавчої діяльності на Тальнівщині». Кожен відвідувач музею мав змогу почути біографію Георгія Штейна, дізнатись про розвиток туризму на Тальнівщини в XX ст., та познайомитись із цікавими експонатами.
Для вихованців Тальнівського будинку дітей та юнацтва було організовану краєзнавчу вікторину «Герої поруч…», в якій взяли участь учні Тальнівського НВК №1-гімназія, Тальнівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Тальнівської ЗОШ І-ІІ ст. №3, Тальнівського економіко-математичного ліцею. Переможцем вікторини стала Лілія Погорецька, яка була нагороджена грамотою.
Біля Тальнівського міського центру культури та дозвілля також відбувся конкурс малюнків на асфальті «Енергія туризму», де кожен бажаючий мав змогу намалювати все те, що асоціюється в нього з туризмом.
День туризму нагадує про те, що всі громадяни світу мають право насолоджуватись неймовірною різноманітністю нашої планети і красою світу, в якому ми живемо.
Тальнівська міська рада бажає кожному відвідати ще багато незвіданих місць та відкривати щось нове для себе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора