Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Урочистосте свято «Освітянський вернісаж» з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

Дата: 08.10.2018 08:51
Кількість переглядів: 478

5 жовтня 2018 року в залі Тальнівського міського Центру культури та дозвілля відбулося урочистосте свято «Освітянський вернісаж» з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

Цього дня освітян прийшли привітати міський голова Олексій Юрченко, голова районної ради Валентина Любомська, перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Гречка, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Нестругіна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман, начальник відділу освіти Тальнівської районної державної адміністрації Лариса Коваль, депутати та творчі колективи.

Щирі слова вітань звучали зі сцени. Міський голова побажав педагогам здоров’я, успіхів, терпіння й пообіцяв надалі всіляко сприяти розвитку освіти.

«Якщо ще не все погано в світі, то це завдяки мудрості, вірі і впевненості нашого учителя, якого не зупинити і не залякати ні кризами, ні модними реформаціями. Любов’ю до дітей він жив, живе нині і довгі роки сяятиме зорею в серцях тих, хто робить перші кроки боротьби за життя в новому світі» - продекламувала слова земляка, директора Сахнівської школи, організатора народної освіти Олександра Захаренка ведуча заходу Васільєва Людмила.

Керівники громади та району вручили почесні нагороди Міністерства освіти і науки України, Черкаської обласної ради, Черкаської обласної державної адміністрації, Профспілки працівників освіти та науки України, Тальнівської районної ради, Тальнівської районної державної адміністрації та виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

Грамотами Міністерства освіти та науки України було нагороджено вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури Тальнівського економіко-математичного ліцею Людмилу Юлдашеву та подяку Міністерства освіти та науки України отримав директор Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2 Тарас Солошенко.

Почесними грамотами виконавчого комітету Тальнівської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти були відзначені:

  • Лозан Любов Миколаївна - провідний спеціаліст з питань освіти відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради;
  • Блюма Анастасія Іванівна - інженер з охорони праці, фахівець з цивільного захисту Групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради;
  • Циба Людмила Леонідівна - методист методичної служби відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради;
  • Гулінський Валерій Миколайович - заступник директора з виховної роботи, вчитель історії та правознавства Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2;
  • Головецька Наталія Володимирівна - вчитель української мови і літератури Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2;
  • Бузівська Валентина Іванівна - директор ДНЗ №7 «Струмочок»;
  • Прилуцька Вікторія Валеріївна - вихователь ДНЗ №7 «Струмочок»;
  • Віслобокова Валентина Іллівна - керівник гуртка Тальнівського будинку дітей та юнацтва;
  • Мельниченко Інна Іванівна - керівник гуртка Тальнівського будинку дітей та юнацтва.

Також було вручено: комп’ютерну техніку вчителям початкових класів та керівникам закладів, придбану за кошти державного бюджету, міської, районної та сільських рад; сертифікати на отримання комп’ютерного обладнання та комплектів меблів для перших класів Нової української школи, подарунковими сертифікатами від меценатів.

Відбулось підведення підсумків конкурсів «Кращий заклад загальної середньої освіти року», «Кращий дошкільний навчальний заклад року», «Кращий позашкільний навчальний заклад року», який було проведено серед закладів освіти Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади.

Цього вечора увагу було приділено всім – і молодим педагогам, які нещодавно переступили поріг навчального закладу й відчули присмак педагогічного хліба та й ветеранам освітянської ниви.

У цей день в залі панувала неймовірно святкова атмосфера. Теплі слова, духмяні квіти, посмішки педагогів, радість зустрічі, танці та музика, яка наповнили залу.

Освітяни дякують усім, хто долучився до створення цього урочистого свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора