Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету 

Дата: 12.10.2018 08:39
Кількість переглядів: 352

11 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. Було заслухано та обговорено 30 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.
Членами виконавчого комітету було розглянуто та затверджено нові економічно обґрунтовані тарифи ПрАТ «Тальнівське АТП 171737» (розміри тарифів даного підприємств попередньо розглядались та обговорювались на громадському слуханню та були доведені до відома громадян через засоби масової інформації). 
За результатами розгляду звернень фізичних осіб щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста та наданих актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.
Було прийняте рішення про виділення коштів для нагородження переможців у Спартакіаді серед учнів закладів загальної середньої освіти та колективу дитячо-юнацької спортивної школи Тальнівської міської ради.
Також було затверджено робочу проектну документацію з врахуванням позитивних висновків експертного звіту на «Будівництво гілки системи водопостачання від свердловини № 75 до приймального резервуара Тальнівського водоканалу в адміністративних межах села Здобуток Тальнівської ОТГ».
Традиційно були прийняті рішення, якими надано одноразову матеріальну допомогу жителям Тальнівської об’єднаної територіальної громади. 
Крім того, членами виконкому також було вислухано звіт про роботу КП «Ритуал».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора