Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Святковий концерт до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Дата: 17.10.2018 12:17
Кількість переглядів: 415

В великому демонстраційному залі МЦКД відбувся святковий концерт до Дня захисника України та Дня Українського козацтва. Організатором свята виступив відділ культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради.

Присутніх та гостей свята привітала начальник відділу культури туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради Ганна Михайлова. Для військових та гостей звучали пісні у виконанні гурту «Отамани» ( керівник Роман Вовк), хорового колективу «Колорит» (керівник Олена Катернога), ансамблю трубачів (керівник Роман Вовк), вокального дуету в складі Анастасії Гуренюк та Юліани Катерноги ( керівник Олена Катернога), вокального ансамблю МЦКД (керівник Віктор Городнюк), тріо викладачів «Ряст» (керівник Людмила Столярська), тріо бандуристок «Божена» (керівник Ангеліна Щербина), гурту «Ліра» (соліст Роман Шевченко). В піснях лунала подяка військовослужбовцям за захист та мир, а також побажання добра, любові та злагоди всім захисникам.

Також військовим свої виступи дарували народний хореографічний колектив «Фантазія» під керівництвом Людмили Бабой.

Ведучі свята, Альона Сапіга та Віктор Городнюк, запросили наших захисників, наших воїнів на сцену для привітання. Від імені ГО «Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО» із привітальним словом виступив Василь Данилюк.

«День захисника України - це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати предків, які своїми звершеннями здобули та відстояли нашу свободу і незалежність. Це свято захисників України - воїнів усіх силових відомств, добровольчих підрозділів, а також ветеранів та майбутніх оборонців України» - зазначив у своєму виступі Василь Данилюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора