Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

100-річчя села Червоне

Дата: 17.10.2018 15:40
Кількість переглядів: 422

В селі Червоне відбулись святкові заходи до 100-річчя села. В.о. міського голови Альона Белінська та працівники Тальнівської міської ради на запрошення гостинних жителів с.Червоне радо побували на святкуванні.

Організатори свята презентували виставку вишитих рушників, фотовиставку минулих років з життя села, дитячу виставку «Яскраві кольори осінньої пори».

Свої здібності на сцені продемонстрували жителі села, які співали, танцювали і розважали всіх присутніх. З привітальними словами виступили керівництво міської ради, староста села Володимир Щербатюк, підприємці та меценати.

Міський голова приносить свої вибачення, що не зміг побувати на урочистих заходах.

«Я сердечно вітаю всіх жителів та вихідців села Червоне з великим святом. 100-річчя села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. А ваше село здавна славилося своїми людьми. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. У цей день зичу всім вам гарного настрою, щастя, здоров’я, здійснення всіх мрій та радості у житті.» - прокоментував міський голова Олексій Юрченко.

Також всіх бажаючих та гостей свята пригощали традиційними стравами, які приготували справжні господині.

Щира вдячність всім тим, хто допоміг в організації свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора