Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

30 ЖОВТНЯ ВІДБУЛАСЬ 29 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.10.2018 10:58
Кількість переглядів: 356

30 жовтня в великому демонстраційному залі МЦКД відбулась 29 сесія VIII скликання. На розгляд присутніх депутатів міської ради було винесено понад десятка питань порядку денного.
На засіданні було прийнято рішення про передбачення коштів на 2019 рік в бюджеті Тальнівської об’єднаної територіальної громади на поточний ремонт приміщення з метою облаштування в ньому міськрайонного ЦНАП. Враховуючи на те, що нині вагомим рішенням для подальших дій у створенні ЦНАП є наявність відповідного приміщення, яке б відповідало ряду критерій, які презентували представники програми «U-LEAD з Європою».
Також із правками було підтримано звернення депутатів Тальнівської міської ради до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення цін на газ для населення.
«Підвищення ціни на газ для населення є неприпустимим і таким, що порушує конституційні права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів та є порушенням їхніх конституційних прав на достойний рівень життя.» – прокоментував депутат міської ради Віталій Шуляк.
Також було затверджено земельні питання та було внесено зміни до ряду програм.
Додаємо повний перелік прийнятих та не прийнятих рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора