Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня бібліотекаря

Дата: 09.11.2018 09:51
Кількість переглядів: 353

Шановні бібліотекарі!
Прийміть найщиріші вітання до Дня Вашого професійного свята!
Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека. 
Бібліотекарі - це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів.
Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства.
Дехто стверджує, що в наш бурхливий час новітніх інформаційних технологій книга втрачає свою роль та місію у суспільстві. Та я впевнений, що це не так, адже книги були і будуть ядром бібліотеки. Ставлення до книг є мірилом цивілізованості, інтелектуального і морального здоров’я нації.
Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.
Щиро вітаю вас і висловлюю подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність у нелегкій просвітницькій справі. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї.


З повагою,
міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора