Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Дня державної служби

Дата: 09.11.2018 10:12
Кількість переглядів: 448

Шановні Державні службовці!

Вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби!
Державний службовець - це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого - несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.
Кожен державний службовець має бути єднальною ланкою між владою і народом. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання та чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи. 
Запорукою успішного виконання намічених цілей є Ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.
Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити своєму народу.
Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою, 
міський голова Олексій Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора