Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Виграно три турніри з чотирьох

Дата: 12.11.2018 15:01
Кількість переглядів: 319

Завершилися змагання ІІ етапу першості громади з футболу «Шкіряний м’яч». Футболісти Тальнівської ЗОШ І-ІІ ступенів № 3 брали участь у чотирьох турнірах із шести (у двох команди не виставлялись через відсутність дітей), три з них виграли,а в одному посіли почесне друге місце.
Особливістю формування команд хлопчиків було те, що їх доповнювали дівчатка. І треба сказати, що задніх вони не пасли. Адже жіночий футбол у школі розвивається більше 20-ти років, а двоє дівчаток, Софія Дядюшкіна і Лілія Погорецька, діючі чемпіонки України. Наприклад, Анастасія Корчевна успішно захищала ворота у всіх трьох вікових групах хлопчиків, Альона Коханівська була вправним бомбардиром як в командах юнаків, так і дівчат. Слід відзначити вдалу гру дівчат, а саме: Марії Шляхтич, Надії Костюшиної, Анни Беднарчук. Зверніть увагу, скільки братиків та сестричок грали поруч: Беднарчуки, Школянські, Шляхтичі, Шопші.
Слід відзначити кращих гравців серед хлопців: Аміра Школянського, Петра Беднарчука, Богдана Польового, Давида Шляхтича, Ігоря та Даниїла Шопшів.
У всіх турнірах діти забили 26 м’ячів, пропустивши лише 3. 
У значній мірі успіхи дітей пов’язані з футбольним полем із штучним покриттям, яке вірою й правдою служить спортсменам з 2006 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора