Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В Тальнівській громаді зніматимуть кілька сцен із фільму «Чорний Ворон»

Дата: 15.11.2018 14:47
Кількість переглядів: 364

В 20-их числах листопада в Тальнівській громаді зніматимуть кілька сцен із фільму «Чорний Ворон» за романом однойменного бестселера відомого українського письменника Василя Шкляра. 
Мисливський палац графа Шувалова стане одним із кіномайданчиків, нині ж вже відбувається підготовка до зйомок: завезені реквізити до фільму та створено кілька локацій , які б відповідали історичним особливостям того часу. 
«Оператором-постановником фільму є Олександр Кришталович, який знімав фільм «Чорний козак», тому сумнівів, що фільм буде вдалий, не має» - прокоментував режисер Владислав Чабанюк. 
Олексій Юрченко, як міський голова, надав дозвіл ТОВ «ТЕТ-ПРОДАКШН» і пообіцяв, за можливості, посприяти в проведенні зйомок.
«В нашій громаді було вже кілька разів організовано творчі зустрічі із письменником Василем Шклярем, де ще тоді були розмови про екранізацію роману. Нині ж я надзвичайно радий, що одним із місць зйомок стане наш палац.» - прокоментував міський голова.
Варто зазначити, що сюжет фільму розкриє одну з найдраматичніших і найбільш замовчуваних сторінок української історії – запеклу боротьбу українських повстанців проти окупаційної комуністичної влади в 1920-х роках, вже після окупації УНР, у Холодному Ярі. Головний герой за прізвиськом «Чорний Ворон» – холодноярський отаман – організовує боротьбу проти більшовиків-окупантів, які вже заполонили Україну й запроваджують у ній свій радянський лад, вбиваючи патріотів та утискаючи українську культуру



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора