Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В центральній бібліотеці пройшла година мужності і слави «Революція Гідності: горнило духу і патріотизму»

Дата: 21.11.2018 11:00
Кількість переглядів: 493

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Відвідувачі центральної бібліотеки мали нагоду познайомитись з   книжковою виставкою «21 листопада – День Гідності та Свободи», на якій представлені книги про доленосні події в Україні початку XXI ст. Відвідувачі інтернет -центру  згадали історичні події листопада 2013 року- лютого 2014 року, переглянувши відео ролик «Євромайдан. Революція Гідності. Хронологія подій».

20 листопада в центральній бібліотеці пройшла година мужності і слави «Революція Гідності: горнило духу і патріотизму», на який запросили учнівТальнівської ЗОШ №2. Ведучі заходу директор бібліотеки Оксана Кобко та завідувач відділом обслуговування Ніна Токар відтворили хронологію подій п’ятирічної давності, згадали тих, хто поклав життя на алтар свободи. Серед них і тальнівчанин, Герой України Юрій Паращук. А спогадами про ті буремні дні на київському та тальнівському Майданах поділились ВіталійХарченко, Роман Шевченко, Олексій Сторчілов, Альона Качур,  отець Михайло Василюк. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання Небесну Сотню та загиблих на Сході України, поклали квіти до Меморіалу Небесної Сотні та загиблим в АТО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора