Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В Тальнівській об’єднаній територіальній громаді відзначили День Гідності та Свободи урочистою ходою.

Дата: 22.11.2018 08:26
Кількість переглядів: 359

Коло Тальнівського міського центру культури і дозвілля начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Ганна Михайлова виступила із привітальним словом і відзначила, що це свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які за часів Помаранчевої Революції та Революції Гідності постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
Далі захід продовжився ходою, в якій взяли участь працівники міської ради, учителі, учні Тальнівського НВК, Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2, Тальнівського економіко-математичного ліцею та небайдужі жителі громади. З державними прапорами та патріотичними вигуками колона рухалась до пам’ятника Героям Небесної Сотні, де хвилиною мовчання та покладанням квітів всі присутні вшанували пам’ять Героїв, які ціною власного життя пробудили у свого народу почуття патріотизму та гідності, які загинули за свободу і територіальну цілісність України.
Також міський голова прийняв участь в урочистому мітингу, організатором якого виступила районна державна адміністрація та районна рада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора