Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Насильство: про це варто знати

Дата: 28.11.2018 10:31
Кількість переглядів: 315

Щороку в Україні з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка покликана в першу чергу привернути увагу громадськості до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
25 листопада - Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильством по відношенню до жінок. Цей день став символом світового визнання проблеми гендерного насилля. Надзвичайно важливо, аби кожен з нас усвідомив, що насилля проти жінки – це не міф, а реальна проблема, від якої навіть сьогодні, у ХХІ столітті, потерпають українські жінки.
Напередодні цього Дня в центральній бібліотеці організовано виставку «Насильство: про це варто знати» та пройшло тематичне засідання жіночого клубу «Розрада», на яке запросили заступника начальника Тальнівського бюро безоплатної правової допомоги Вікторію Рябу. Вікторія Сергіївна дала поради жінкам як не стати жертвою насилля та відповіла на запитання присутніх. 
Кожен з нас має сказати «Ні!» насиллю у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора