Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся благодійний концерт на підтримку української армії

Дата: 07.12.2018 11:01
Кількість переглядів: 417

6 грудня 2018 року в Тальнівському міському центрі культури та дозвілля ВСП Тальнівський будівельно-економічний коледж УНУС, відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради та відділ культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради організували благодійний концерт на підтримку української армії з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України.
У святковому благодійному концерті взяли участь учні шкіл громади, вихованці Тальнівського Будинку дітей та юнацтва, працівники Соколівоцького сільського клубу, вокалісти та творчі колективи Тальнівського міського центру культури та дозвілля та Тальнівської дитячої музичної школи.
Щиро і зворушливо звучали рядки поезій, пісенні твори у виконанні юних та досвідчених вокалістів та творчих колективів, актуальними були і хореографічні композиції. Патріотизмом пройняті всі номери благодійного концерту, присвячені Україні, подвигу військових, їхньому героїзму та стійкості, прагненні миру для української землі.
Варто зауважити, що вже традиційно до збору допомоги бійцям долучилися не лише міська рада, районна державна адміністрація та районна рада, а й дитсадки, школи та, звісно, всі небайдужі, які завітали на захід.
На завершення свята усі зібрані кошти, а це близько 10 000 грн., передали волонтерці Валентині Мельник, яка запевнила, що всі гроші до копійки підуть на потреби для бійців на Схід. Також в своєму виступі волонтерка щиро подякувала за організацію свята та підтримку наших захисників.
«Дякуємо усім, хто прийшов на благодійний концерт і долучився до збору коштів! Дякуємо учасникам – нашим дітям та їх наставникам! Дякуємо глядачам за увагу! Дякуємо нашим воїнам і волонтерам!» – сказала на завершення свята ведуча заходу Тетяна Коломинська.
Організація таких благодійних концертів має на меті вчергове нагадувати суспільству, що війна на Сході триває і бійці вкрай потребують допомоги – як моральної, так і матеріальної.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора