Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Дитина має бути здоровою

Дата: 10.12.2018 16:57
Кількість переглядів: 355

У народі кажуть: «Або ви турбуєтесь про своє здоров’я , або воно потурбує вас». Батьків і педагогів ДНЗ №6 «Золотий ключик» сьогодні надзвичайно хвилює, як допомогти малюкам бути сильними та витривалими, адже дитяча захворюваність в країні дедалі зростає. Щоб досягти бажаного результату потрібні глибокі знання і реальні дії, кропітка робота батьків, педагогів і самих дітей. Головне завдання дорослих полягає в тому ,щоб сформувати у дітей свідоме ставлення до власного здоров’я, привчити їх дбати про свій організм, формувати основи здорового способу життя.
Звичайно складно уявити собі оздоровчу систему без фізичних вправ. У садочку фізкультурно-оздоровча робота здійснюється під керівництвом інструктора з фізичного виховання.
Фізичні вправи супроводжують дітей протягом усього дня, а не лише на спеціальних заняттях. У кожній групі обладнано фізкультурний куточок, де діти мають можливість самостійно активно займатися фізичними вправами.
Найулюбленіше місце дітей є спортивна зала в якій є все необхідне для розвитку інтересу дітей до занять фізкультурою та зміцненню здоров’я.
Традиційними для нас стали спортивні свята за участю батьків. Ось таке свято «Спортивна сімейка» відбулося в садочку. Всі учасники та вболівальники отримали заряд радості та бадьорості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора