Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Святкування Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 16:59
Кількість переглядів: 354

7 грудня в великому залі Тальнівського міського центру культури та дозвілля відбувся святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування.
Захід зібрав представників органів місцевого самоврядування громади - міського голову, в.о. старостів сіл, депутатів, членів виконавчого комітету, ветеранів органів місцевого самоврядування, керівників та представників відділів і секторів міської ради, членів Громадської ради.
Зі словами вітання до колег та присутніх виступив міський голова Олексій Юрченко. Він наголосив, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, подякував присутнім за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вирішення його актуальних проблем, сумлінну роботу на благо громади і побажав усім миру, міцного здоров'я, щастя, згуртованості і взаєморозуміння. 
За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування, грамотами виконавчого комітету Тальнівської міської ради було нагороджено:
- Світлану Гуцал – начальника загального відділу апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету;
- Наталію Захарчук – начальника-головного бухгалтера фінансово-господарського відділу апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету;
- Юлію Шевченко – начальника фінансового управління Тальнівської міської ради;
- Михайла Солошенка – начальника відділу земельних ресурсів апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету;
- Раїсу Карман – начальника відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради;
- Оксану Островську – начальника відділу організаційно-кадрової роботи апарату управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету.
По закінченні урочистих заходів відбувся святковий концерт. З привітальними номерами виступали вокалісти та колективи Тальнівського міського центру культури та дозвілля, Тальнівської дитячої музичної школи, танцювальний колектив «Енергія» (керівник Ірина Присяжнюк), вокаліст Соколівоцького сільського клубу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора