Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тиждень права

Дата: 13.12.2018 12:46
Кількість переглядів: 389

Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
У 2018 році Всеукраїнський тиждень права передбачає проведення протягом 10-14 грудня ряду інформаційно-роз’яснювальних заходів з питань забезпечення додержання та поваги до прав і свобод людини й громадянина, запобігання їх порушенням з метою підняття рівня правової культури населення.
У центральній бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права організовано книжкову виставку «Знай права, поважай закони», яка діє на абонементі. Відвідувачі Інтернет-центру мали можливість переглянути відеофільми «Конвенція ООН про права дитини та «Історія створення Декларації прав людини».
11 грудня до бібліотеки завітали учні Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2 на годину спілкування «Я маю право!» за участю головного спеціаліста Тальнівського бюро безоплатної правової допомоги Вікторії Рябої, яка розповіла молоді про їхні конституційні права та обов’язки, можливість їх реалізації та захисту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора