Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ТАЛЬНІВСЬКА ГРОМАДА КУПИЛА НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

Дата: 13.12.2018 08:31
Кількість переглядів: 479

Сьогодні знакова подія для нашої територіальної громади, адже це перший новий шкільний автобус для громади, придбаний в рамках реалізації програми «Шкільний автобус».
Автобус вітчизняного виробництва «Атаман D 093S2», розрахований на 31 місце. Транспортний засіб придбаний на умовах співфінансування (50% - за рахунок залишків освітньої субвенції, 50% - за рахунок коштів бюджету), вартістю 1845000грн. 
«Новенький шкільний автобус буде забезпечувати підвезення здобувачів освіти до Соколівоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тальнівської міської ради із сіл Червоне, Степне, Кобринова Гребля, Антонівка.» - розповідає начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман.
Потреба в оновленні шкільного автопарку стояла дійсно нагальна, адже через досить велику відстань між населеними пунктами, з яких підвозять дітей до навчальних закладів, навантаження на старий транспорт значне. 
«Придбання нового шкільного автобуса для дітей громади – це ще один крок для досягнення поставленого пріоритетного завдання – забезпечення рівного доступу до якісних освітніх послуг громади» – зауважив міський голова Олексій Юрченко.
Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради висловлює щиру вдячність керманичам Черкаської ОДА, Управлінню освіти і науки Черкаської ОДА та усім, хто долучився до вирішення проблеми з придбання шкільного автобуса.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора