Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

22 грудня відбулась позачергова 33 сесія VIII скликання Тальнівської міської ради

Дата: 22.12.2018 17:04
Кількість переглядів: 383

22 грудня в великому демонстраційному залі МЦКД відбулась 33 сесія VIII скликання. Для розгляду присутніх депутатів було винесено півтора десятки питань порядку денного, що охоплюють різні сфери діяльності громади.

Варто зазначити, що депутати міської ради ухвалили проект рішення «Про бюджет об’єднаної територіальної громади» - головний фінансовий документ громади на 2019 рік, який представляла начальник фінансового управління Юлія Шевченко. Звісно не обійшлося без жвавих дискусій, але все ж бюджет був прийнятий, за що міський голова щиро подякував всьому депутатському корпусу, апарату міської ради і особливо фінансовому управлінню. Також було прийнято Комплексну програму розвитку культури в Тальнівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки і внесено ряд змін до діючих програм. Депутатами міської ради було підтримано звернення депутатів Тальнівської міської ради до депутатів Верховної ради України та Кабінету Міністрів України про відтермінування введення в дію нового Закону України «Про ринок електричної енергії», адже введення в дію даного Закону може призвести до різкого погіршення фінансового стану комунальних підприємств, що спричинить катастрофічні соціальні, економічні й техногенні наслідки та звернення депутатів Тальнівської міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо діяльності та фінансування закладів позашкільної освіти, в якому наголосили:

  • розглянути питання щодо введення мораторію на ліквідацію, перепрофілювання та злиття закладів позашкільної освіти.
  • при затвердженні Державного бюджету на 2019 рік вирішити питання щодо виплати заробітної плати педагогічним працівникам закладів позашкільної освіти за рахунок освітньої субвенції.
  • вирішити питання щодо прирівняння посадових окладів педагогічних працівників позашкільної освіти до посадових окладів педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора