Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Показ фільму «Позивний Бандерас»

Дата: 24.12.2018 20:00
Кількість переглядів: 366

24 грудня в Тальнівському міському центрі культури та дозвілля відбувся показ українського військового детективного фільму «Позивний Бандерас». В основі сценарію стрічки, написаного Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим, лежать щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповіді воїнів АТО. 
Всі присутні мали можливість познайомитись та поспілкуватись із акторським складом фільму та придбати книгу.
«У всіх місцях, де відбувався показ, фільм сприймався по-різному, цікаво які ж почуття він визве саме в Тальному» – прокоментував перед показом головний актор фільму Олег Шульга, який також був присутній.
По завершенню кіносеансу всі присутні аплодували стоячи - фільм вразив кожного і викликав шквал позитивних емоцій у глядачів.
«Такі патріотичні фільми необхідно демонструвати масово, адже всі ми маємо розуміти, що події, показані в фільмі, відбуваються в дійсності зараз на Сході України і війна триває.» - прокоментував глядач Володимир Соловей.
Короткий сюжет фільму: події в фільмі розгортаються в зоні АТО, де досвідчений капітан Антон Саєнко (позивний «Бандерас») керує групою контрозвідників. Перед бійцями поставлена задача знешкодити російського підривника «Ходока», що регулярно пробирається на українську територію. Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села капітана, яке він давно покинув, а жителі якого ставляться до нього як до зрадника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора