Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новорічні свята в селах громади

Дата: 02.01.2019 10:59
Кількість переглядів: 506

30 грудня всі жителі села Здобуток мали нагоду завітати на новорічне свято в Здобутківському сільському будинку культури. Свято розпочалося привітальним словом в.о. старости села Остапа Капця, який побажав всім в Новому році щастя, здоров'я та всіх благ. Директор будинку культури Віра Боровець разом з художнім керівником Люсьою Чурпітою залучила до свята талановитих дівчат Анастасію Стригун та Лізу Червінську, які виконали пісні про Новий рік та Різдво, Альону Шмідт, яка танцювала сучасний танець. Також виступили Людмила Мудра, Вероніка Романова та Надія Сорока. Атмосфера на святковому концерті була весела і невимушена. Щирий сміх викликала сценка «Вечори на хуторі біля Диканьки» та цікаві конкурси. Звісно, на свято завітали Дід Мороз і Снігурочка, які привітали всіх гостей та роздали дітям подарунки. 
Також 30 грудня привітання отримували мешканці с. Соколівочка. Директор Соколівоцького сільського клубу Олена Орел спільно з завідуючою бібліотеки Валерією Хлівнюк організували святкове дійство, де аматорський фольклорний колектив «Берегиня» та солісти співали колядки та щедрівки, початківці в акторському мистецтві демонстрували сценки «Бабка з Туреччини» та «Японський ресторан». Також на захід завітала Вєрка Сердючка та цигани, які щиро вітали всіх присутніх із прийдешніми святами. Дід Мороз та Снігурочка, які теж завітали на свято, роздавали діткам солодкі подарунки. В кінці заходу із привітальним словом виступив в.о. старости села Володимир Щербатюк, який побажав у Новому році здійснення всіх мрій і задумів, наснаги, успіху та здоров’я. 
31 грудня естафету святкувань перехопили в Червонянському сільському клубі. Директор закладу культури Леся Мовчан організувала святковий концерт із танцями, сценками «Дві куми» та «Бабка знахарка», піснями у виконанні солістів та гурту «Родина». Дід Мороз та Снігурочка, які були ведучими свята, за участь в новорічних іграх та конкурсах роздавали подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора