Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Святковий захід з нагоди Дня Святого Валентина

Дата: 16.02.2019 10:45
Кількість переглядів: 351

14 лютого відбувся святковий захід з нагоди Дня Святого Валентина, який організували працівники Тальнівського міського центру культури та дозвілля.
Святковий концерт-конкурс провели юні ведучі Вікторія Васильченко та Вадим Хмара. В конкурсі на найкращу «мелодійну пару» взяли участь такі пари: Василь та Альона Сапіги, Володимир та Алла Копійченки, Юрій Ноздровський та Тетяна Мельник, Віктор Городнюк та Олена Катернога, які продемонстрували свої вокальні таланти.
Також подарували усім присутнім святковий настрій вокальні колективи: «Україночки» (керівник Альона Сапіга), вокальне тріо в складі Валерії Сапіги, Анни Резніченко, Світлани Яценко (керівник Альона Сапіга), ВІА «Ліра» та солісти Яна Полосухіна та Світлана Бабій. Хореографічні номери продемонстрували танцювальні колективи «Енергія» (керівник Ірина Присяжнюк), «Лавіта» (керівники Наталя та Анна Шевчуки) та чемпіонка України з фітнесу Марина Гончаренко.
Колектив «Бузина» (керівник Альона Сапіга та Віктор Городнюк) в кінці заходу порадували всіх вокально-гумористичним номером «Цьом-цьомчик». 
Переможців конкурсу вибирали завдяки кількості аплодисментів глядачів, врешті-решт перемогла «дружба» і кожна пара отримала сувеніри.
«День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. Концертна програма пройшла, як одна мить – я отримали масу позитивних емоцій та хорошого настрою.» - прокоментувала глядачка Людмила Федоренко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора