Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Міський голова привітав Почесну громадянку міста

Дата: 25.02.2019 12:00
Кількість переглядів: 350

21 лютого свій ювілейний день народження святкувала Почесна громадянка міста Любов Нерубайська. На її життєвому календарі - мудрих 70 років.
Зі святом ювілярку привітав міський голова Олексій Юрченко, який подякував їй за здобутки на трудовій ниві, високу професійну майстерність, а також побажав міцного здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя. Чимало теплих привітань було сказано на адресу іменинниці начальником відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Тальнівської міської ради Ганною Михайловою. Також піснями «Многая літа» та «Ой зелене жито, зелене» привітав Любов Нерубайську колектив КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля».
Любов Нерубайська - Заслужений вчитель України, Відмінник освіти України. Свою педагогічну діяльність вона розпочала у 1971 році. З 1985 року по даний час – учитель української мови та літератури Тальнівської школи № 1. Спеціаліст вищої категорії, має педагогічні звання «учитель – методист», «старший учитель» та є членом Міжнародної громадської організації «Конгрес захисту української мови». ЇЇ вихованці – переможці та призери всеукраїнських та обласних конкурсів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора