Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту  Тальнівської міської ради та нарада з керівниками закладів

Дата: 06.03.2019 10:18
Кількість переглядів: 381

01 березня 2019 року на базі Соколівоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту  Тальнівської міської ради та нарада з керівниками закладів. Членів колегії та керівників закладів освіти гостинно зустріли директор школи Нікіфорова Олена Володимирівна та сільський голова  Щербатюк Володимир Володимирович, які провели екскурсію по закладу та презентували його роботу.

Колегія розпочалася з пошанування педагога Пантелея Ю.О., тренера викладача Тальнівської ДЮСШ, який виконував свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані.  Нестругіна Л.М., голова районної ради Профспілки працівників освіти вручила Пантелею Ю.О. грошову винагороду.

З питанням «Про виконання Програми розвитку позашкільної освіти Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 – 2021 роки у 2018 році» виступала Мудра Л.М., спеціаліст з питань молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

Про підсумки моніторингу  організації харчування дітей в закладах освіти розповіла Карман Р.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської  ради.

Нерубайська В.В. та Лозан Л.М.,   спеціалісти з питань освіти відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради висвітлили стан виконавської дисципліни у відділі та у закладах освіти.

На нараді керівників закладів освіти було розглянуто питання:

  1. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії боулінгу (цькуванню).

  2. Про організацію та проведення виставки «Інноваційний пошук освітян Тальнівщини».

  3. Про хід атестації педагогічних працівників.

Після колегії та наради керівники закладів освіти відвідали дошкільні навчальні заклади «Вишенька» с. Соколівочка та «Пролісок» с. Червоне.

Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради виносить щиру подяку сільському голові Щербатюку В.В. за підтримку закладів дошкільної та загальної середньої освіти с. Соколівочка та с. Червоне та директору Соколівоцької школи Нікіфоровій О.В. за теплий прийом та  сприяння у проведенні колегії.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора