Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відкриття виставки педагогічних досягнень та методичних розробок

Дата: 12.03.2019 08:57
Кількість переглядів: 337

12 березня у Тальнівському будинку дітей та юнацтва відкрито виставку «Інноваційний пошук освітян Тальнівщини». Це знакова подія, організована відділом освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради, для підвищення якості системи освіти, оскільки презентує кращі доробки освітян, сприяє впровадженню новітніх технологій у навчально-виховний процес, популяризує перспективний педагогічний досвід, створює умови для вдосконалення фахової майстерності педагогічних кадрів. 
Цього року у конкурсній частині виставки презентовано 63 унікальних розробки наших педагогів - це методичні посібники та цифрові ресурси, які є дуже важливими у практичному використанні. А також безліч поробок гуртківців, наставників та вихованців позашкілля. 
«Учитель – талановитий майстер. Він завжди попереду, він – інноватор. Представлені матеріали педагогів відображають найбільш актуальні на сучасному етапі розвитку освіти напрями діяльності. А те, що наші умільці завжди дивують, то це не секрет..», - зазначила начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман.
Викладачі та методисти традиційно представили матеріали з досвіду роботи над якими працювали упродовж року: методичні посібники, методичні рекомендації, розробки уроків, позакласних заходів, презентації відкритих занять та розповіли про практичне використання сучасних технологій, тощо. 
Педагоги працюють над удосконаленням своєї фахової майстерності, впровадженням інноваційних технологій у освітній процес. 
Виставка працюватиме до кінця цього тижня.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора