Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Зустріч з Оксаною  Михайловою

Дата: 23.03.2019 19:24
Кількість переглядів: 1001

22 березня 2019 року на  базі Тальнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася зустріч школярів  закладів загальної середньої освіти Тальнівської міської ради, які цікавляться журналістикою, з Оксаною  Михайловою, журналісткою ICTV, колишньою випускницею Тальнівського навчально – виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 - гімназія».

         Захід відбувся у теплій, простій, невимушеній  обстановці  за участю міського голови Олексія Юрченка, начальника відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїси Карман, депутата міської ради Віталія Шуляка, громадського   активіста Петра Шандиби.  Зустріч була надзвичайно цікавою  та повчальною. Оксана поділилася з присутніми власним досвідом досягнення мети, показала, якою гнучкою і креативною може бути журналістика. Учні дізналися про особливості  професії, зокрема, про специфіку виробництва новин на загальнонаціональному телеканалі. Вона  розповіла, яким повинен бути матеріал, щоб зацікавити глядача. Зазначила, що темами для висвітлення не завжди є сенсації, а й цікаві проблеми повсякденного життя. Журналістка повідомила, як потрібно працювати зі своїми героями та робити матеріал таким, щоб більшість глядачів не залишалися байдужими.

Присутні дізналися багато нового та цікавого. Усім дуже сподобалося, як Оксана подавала інформацію.

Відділ освіти, молоді та спорту висловлює щиру вдячність міському голові,  громадському активісту Петру Шандибі за організацію зустрічі та Оксані Михайловій за цікаву та змістовну розповідь.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора