Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Сучасне медичне обладнання в дії

Дата: 04.04.2019 12:03
Кількість переглядів: 330

        Місяць пройшов з того часу, як за кошти місцевого бюджету  придбали нову техніку та медичне обладнання для жителів Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади. На сьогодні частина громадян вже відчула на собі покращений рівень надаваних послуг, а медичний персонал  оцінив якість обладнання в роботі.

       Нагадаємо, що вперше за всю історію служби швидкої медичної допомоги, за кошти місцевого бюджету (виділено 50 тис. грн.) було придбано техніку та медичне обладнання, які відповідають вимогам часу, а саме: два кардіографи, комп’ютер, монітор та архіватор для запису й архівації викликів. Міський голова Олексій Юрченко перейнявся проблемами медичної галузі громади, адже Тальнівська підстанція екстреної допомоги потребує ремонту та поліпшення матеріально-технічної бази.

Фото без опису

      Варто зауважити, що директор КУ „Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Черкаської обласної ради Ігор Фесун, який приїхав з робочим візитом спільно з головою Черкаської облдержадміністрації Олександром Вельбівцем, наголосив на тісній співпраці з керівництвом Тальнівської міської ради і в подальшому сприянні  та  допомозі в медичній галузі.

       Добре,  коли реальні кроки дають вже сьогодні  позитивні результати, адже своєчасне надання невідкладної допомоги належного рівня дає змогу зберегти людське життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора