Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

 Знай наших

Дата: 01.04.2019 11:20
Кількість переглядів: 376

 29-30 березня 2019 року  в у м. Черкаси на базі комунального закладу „Черкаський обласний центр науково технічної творчості учнівської молоді 

Черкаської обласної ради” проходив обласний конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку  з початкового технічного моделювання.  Це діти віком до десяти років, які відвідуючи гуртки, формують системне мислення, вміння бачити зв’язок технічної творчості з предметами шкільного курсу, опановують елементарні відомості з математики, природознавства, розкривають питання історії та  мистецтва.

Для участі в змаганнях було запрошено  кращих гуртківців Будинку дітей  та  юнацтва.  Учасниками  команди  стали  учні 4 класу Тальнівської  ЗОШ І-ІІІ ст. №2    Жих  Ясміна та  Поліщук Ірина. Готувала їх до змагань керівник гуртка початкового технічного моделювання Любов Василівна Нишпора.   Учасники змагались у чотирьох номінаціях: теоретичне завдання, спортивно-технічне завдання, технічне завдання і творче завдання. Діти показували свої теоретичні знання, пройшовши тестування на комп’ютерах, виготовляли модель машини, виконували композицію з геометричних фігур на тему «Залізничний транспорт».  З усіма завданнями  учасники   справились блискуче, зайнявши два перших та два других місця у трьох номінаціях, і отримали  загальнокомандне    І місце серед 11 команд,  які  взяли участь у змаганні. 

    Хочеться висловити слова щирої вдячності батькам даних вихованців, які підтримують  та стимулюють  свої  юні таланти,  дирекції школи,  класним керівникам: Осичнюк Галині Петрівні та  Мороз Тетяні Іванівні, які сприяли і допомагали у підготовці дітей  до змагань.  Окрему подяку висловлюємо    керівнику гуртка  Любов Василівні, яка приділяє велику увагу   інтелектуальному, духовному розвитку дітей, а також  задоволенню  їх потреб у творчій самореалізації.  Вітаємо керівника та її переможців  та зичимо нових звершень та досягнень у технічній творчості. Так  тримати! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора