Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Творчий звіт Здобутківського СБК-філії

Дата: 18.04.2019 14:55
Кількість переглядів: 360

14 квітня 2019 року свій творчий звіт представляв Здобутківський сільський будинок культури  - філія.

Захід розпочався з відеопрезентації села, його мальовничих краєвидів, звичаїв і традицій односельчан. Танцювальний колектив «Калина» показав  танець із рушниками, після чого був вручений коровай директору КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля» Василю Сапізі.

Любов Фещенко виступила з авторськими віршами та піснею «Роде наш красний». Ольга Осіяненко  із донечкою Марією подарували глядачам пісню «Із мамою разом».

Розчулила глядачів пісня «Сива ластівка» у виконанні Людмили Мудрої, а Любов Фещенко продекламувала патріотичний вірш «Україні».

Здобутківці розважали глядачів сценкою «Язиката Хвеська» та пожвавили піснею «Десь по світу» і запальним танцем Альони Шмідт.

Згадали про воїнів АТО піснею «Мальви», віршем у виконанні Вероніки Романової «Молитва за Україну» та вшанували хвилиною мовчання.

Загалом усі номери були цікаві, яскраві і подарували глядачам піднесення і гарний настрій.

       Оплесками та оваціями підтримували глядачі танок «Лиш у нас на Україні» у виконанні танцювального зведеного колективу Здобутківського СБК.

      На завершення програми  ведуча побажала всім добра та здійснення сонячних мрій і надій, радості без меж, сили, спокою, щасливої долі, мирного неба над головою, розуміння та підтримки близьких.

 

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора