Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Активне озеленення міста продовжується

Дата: 20.04.2019 12:14
Кількість переглядів: 296

Працівники сектору з питань функціонування житлово-комунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради продовжують висаджування дерев по місту.

Завдяки місцевому підприємцю Дмитру Литвинюку, який домовився з ДП «Уманське лісове господарство» Потаське лісництво про безоплатну передачу дерев для потреб громади, працівники сектору з питань функціонування житлово-комунального та внутрішнього господарства Тальнівської міської ради отримали листові (200 лип, 100 червонолистих дубів, 70 канадських кленів) та фруктові дерева (персик, черешня, абрикос, слива, груша).

Частину саджанців подарували місцевим школам: Тальнівській ЗОШ I-III ст. №2, Тальнівському НВК «ЗОШ I-III ст. №1-гімназія», Тальнівській загальноосвітній санаторній школі-інтернату І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради, Тальнівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №3.

18 дерев дубів і лип вже висаджено на дитячому майданчику на розі вулиць Небесної Сотні та Вишневої, 29 дерев на Меморіальному комплексі «Пагорб Слави».

19 квітня до висадження дерев долучились учні гімназійного 5-А класу Тальнівського НВК «ЗОШ I-III ст. №1-гімназія» з учителями біології Ольгою Голотою та Людмилою Рогожинською та працівники Тальнівської міської ради.

Висаджування дерев проводилось як на Майдані Незалежності, так і на співочому полі. Висаджено дуби, липи, бузок, сумах, персик. Загальна кількість висаджених дерев у розрізі їх видів така: на КОК «Співочому полі» - 60 лип, 2 клена, 9 сумахів, 2 персика (всього 73 шт.); на Майдані Незалежності: 54 липи, 16 дубів, 14 кущів бузку (всього 84шт.). Загальна їх кількість склала 157 дерев.

Сподіваємося, наше місто буде привабливим, охайним та привітним і нікому не спаде на думку руйнувати цю красу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора