Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

До Дня Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2019 10:05
Кількість переглядів: 357

Минуло 33 роки від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей.
Слово «Чорнобиль» стало не лише символом горя, страждань та покинутих домівок, а й безмежної мужності наших земляків. Ліквідатори аварії проявили героїзм і самовідданість, зійшовшись в нерівному бою з ядерною стихією в Чорнобилі, в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Священна пам'ять про ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу.
Нехай чорнобильські дзвони озвуться в наших душах жалем, милосердям та співчуттям. Будемо пам’ятати Чорнобиль, зробимо все для того, щоб на долю людства більше не випало таких жахливих катастроф.
Від Тальнівської об’єднаної територіальної громади та себе особисто хочу висловити найщиріші слова вдячності, шановні ліквідатори, за високу громадянську позицію, сміливість та відвагу. Схиляю голову перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.


В.о. заступника міського голови Борис Кутас

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора