Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Суворі уроки історії

Дата: 25.04.2019 16:44
Кількість переглядів: 333

23 квітня 2019 року працівники Тальнівської центральної бібліотеки провели зустріч учнів Тальнівського НВК «ЗОШ І-ІІІст. №1-гімназія» з ліквідаторами Чорнобильської аварії  під назвою «Суворі уроки історії».

      Директор бібліотеки Оксана Кобко та завідувач відділом обслуговування користувачів Ніна Токар розповіли про найтяжчу катастрофу XX століття, про її наслідки для людства та важливість виховання почуття поваги до ліквідаторів-чорнобильців. 

 

    До Міжнародного дня Чорнобиля в центральній бібліотеці діє книжкова виставка «Чорнобиль – вічна скорбота України», на якій представлена література, що розкриває правду про події, дозволяєосмислити катастрофу, перейнятися людським болем та людськими стражданнями.

      Зі спогадами про свій внесок в ліквідацію аварії, про уроки, які повинне винести людство виступив сільський голова с.Кобринового Юрій Книш. Любов Захаревич  розповіла учням про участь свого чоловіка Олександра Васильовича у ліквідаційних заходах. Поет Валентин Седень, долю якого обпік чорнобильський вогонь,  прочитав свої вірші. 

        Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять ліквідаторів чорнобильської аварії та потерпілих. 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора