Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська громада відзначила День пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2019 16:26
Кількість переглядів: 334

8 травня 2019 року жителі та гості Тальнівської об’єднаної територіальної громади взяли участь у заходах, присвячених Дню пам’яті та примирення, Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-й річниці вигнання нацистів з України.
Захід розпочався ходою від храму святих апостолів Петра та Павла до Пагорба Слави. У ході взяли участь працівники Тальнівської міської ради, Тальнівської районної державної адміністрації, Тальнівської районної ради, учні та педагоги шкіл Тального, студенти, всі бажаючі.
Попереду колони несли українські стяги як символи незламності духу українського народу та волі до перемоги.
На Меморальному комплексі «Пагорб Слави» відбувся мітинг-реквієм, щоб зворушити у кожному з нас пам’ять про події, відголоски яких ми відчуваємо і до сьогодні та вшанувати подвиг українського народу в Другій світовій війні.
Ведуча мітингу Людмила Шуляк у промові наголосила, що ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо.
На мітингу звучали жалобні пісні, до вічного вогню учасники мітингу поклали квіти та вшанували загиблих хвилиною мовчання.
Протоієрей, настоятель Петропавлівського храму благочинний Тальнівського району української православної церкви Київського патріархату Петропалівського храму отець Михайло Василюк відправив поминальну панахиду за полеглими бійцями.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора