Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

14-та Всеукраїнська акція «Серце до серця»

Дата: 10.05.2019 14:36
Кількість переглядів: 261

Упродовж квітня відділом освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради проводилася 14- та Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!»
До доброчинності долучилися учні, вчителі усіх закладів загальної середньої освіти Тальнівської міської ради, батьки, жителі та гості міста. Зібрані кошти, а це 4644 грн, було централізовано перераховано на закупівлю медичного кардіологічного обладнання для Черкаської області. Найбільше коштів було зібрано учнями – волонтерами Тальнівського економіко-математичного ліцею – 2430 грн.
На заключному засіданні оргкомітету 14 Всеукраїнської акції «Серце до серця», яке відбулося 3 травня 2019 року, було вирішено із зібраних благодійних коштів Тальнівського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 - гімназія» 1000 гривень передати на лікування учениці 5-А класу гімназії Каті Сушинської.
Дякуємо всім благодійникам, хто долучився до Всеукраїнської акції, за небайдуже ставлення до хворих дітей, людяність, доброту, щедрість, безкорисливість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора