Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Урочистості в Тальнівському музеї історії з нагоди Міжнародного дня музеїв

Дата: 20.05.2019 12:26
Кількість переглядів: 312

17 травня у Тальнівському музеї історії відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня музеїв.

У заході  взяли участь представники міської та районної влади, краєзнавці, волонтери, «друзі» музею, а також всі охочі.

Із вступним словом  виступила директор музею Світлана Проценко, яка подякувала кожному, хто словом та ділом допомагає  в розвитку музею, а також висловила надію на подальшу співпрацю і реалізацію спільних проектів.

   Колектив музею отримав безліч слів вдячності та привітань від поважних гостей, зокрема, від т.в.о. начальника відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради Віталія Шуляка.

«Мені надзвичайно приємно працювати із працівниками культури, адже  це  люди, які завжди  хочуть працювати і  головне - знають  з чого потрібно починати. Я хочу подякувати вам за високий професіоналізм, відданість своїй справі та вагомий внесок кожного з вас у розвиток культури...» - зазначив під час привітального виступу Віталій Шуляк.

Від імені міського голови працівників музею було нагороджено грамотами та подякою.   

Після урочистостей гості заходу  мали змогу переглянути виставку книг «Історія Кобзаря».  А на музейній площі під супровід сурм народного самодіяльного колективу "Сурми Тальнівщини" музейники провели музейно-мистецьку акцію «Жива історія», відтворивши атмосферу 50-60 років минулого століття.

Розчулив серця глядачів театр танцю у виконанні гурту «Лавіта», продемонструвавши грацію та пластику танцюристів.

        Загалом захід подарував масу приємних емоцій, глядачі поринули у світ мистецтва, яким лікують душі та збагачується духовний світ кожного.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора