Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 21.05.2019 12:33
Кількість переглядів: 365

Людина - для професії чи професія - для людини

         У світі тисячі професій! Як зорієнтуватися у такій їх кількості? Як обрати серед них ту, з якої розпочнеться твій трудовий шлях, а можливо і залишиться на все життя? Це хвилює кожного із вас… Вибір професії – складний відповідальний крок у житті кожної людини. Він має бути свідомим і самостійним. Зробити правильний вибір – значить знайти своє місце у житті.

         Провідним фахівцем Тальнівської районної філії Школьною Вікторією  у Дитячій бібліотеці  15 травня проведено виїзне засідання клубу «Вибір» для шкільної молоді.  Тема зустрічі: «Людина – для професії чи професія - для людини» націлила  учнів 8 класу Тальнівського НВК загальноосвітньої школи №1-гімназія – 16 осіб, як же правильно вибрати ту єдину, свою професію, яка б відповідала інтересам, темпераменту характеру, для яких питання вибору професії дуже актуальне. І найголовніше слід пам’ятати, що остаточний вибір лише за випускником, бо обираючи професію, він обирає власну долю. З школярами також опрацьовано помилки які допускаються при виборі майбутнього фаху, проведено бланкове тестування та рекомендовано пройти комплексне тестування на профорієнтаційній платформі  «Моя професія».

         На завершення заходу наголошено, що немає професій з великим майбутнім, але є професіонали з великим майбутнім. І не важливо, що вибрана професія поки не дуже популярна. Головне, що саме в ній ви можете себе повністю реалізувати.

Фото без опису  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора