Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 31.05.2019 08:42
Кількість переглядів: 348

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. 

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

В дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Усіх дітей Тальнівської об’єднаної територіальної громади вітаю з цим світлим святом. Нехай  дитинство буде безтурботним і радісним, наповнене дивами і посмішками, ласкою, увагою і турботою, а права і інтереси захищають дорослі, прагнучи створити повноцінну, велику родину та розвивати все наше суспільство.

 

З повагою,

 міський голова                                                                                  О. Юрченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора